Dissabte, 26 d'octubre de 2024
esports

Emma Bosch acaba segona a la Copa Marnaton júnior d'aigües obertes

La nedadora nascuda a Pobellà i membre del CN Cervera ha participat amb èxit en les sis proves puntuables del campionat, l'última a Eivissa el passat 12 d'octubre

Pallars Digital Pobellà | 21 d'octubre de 2024 a les 12:12
Bosch, a l'esquerra, dalt del podi | Cedida
La pallaresa Emma Bosch continua sumant èxits en el món de la natació, i aquest octubre ha quedat en segona posició en la categoria júnior de la Copa Marnaton d'aigües obertes. La nedadora, nascuda fa 16 anys a Pobellà i membre del Club Natació Cervera, acumula ja tres podis consecutius en aquesta competició.

Enguany, Bosch ha tornat a participar amb èxit a les sis proves puntuables de la Marnaton, que va començar el 4 maig a Formentera, i que ha tingut lloc també a BarcelonaBegur, Sant Feliu de Guíxols, Cadaqués i, finalment, a Eivissa el passat 12 d'octubre.
 
L'any 2022, en la seva segona participació, Emma Bosch va coronar-se campiona, i l'any següent va repetir l'èxit, demostrant el seu gran potencial. La seva vida ha estat sempre lligada al món de la natació. Des de la infància ha mostrat un gran interès i destresa per aquest esport, desplaçant-se fins al Pont de Suert i Vielha per poder entrenar i competir. 

Tot plegat, però, a causa de la manca de piscines d'aquest tipus al Pallars i el Pirineu. Actualment, a més, i per tal de poder continuar competint a un alt nivell, Bosch viu i cursa els seus estudis a Cervera, on entrena i competeix amb el club de la capital de la Segarra.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació