Dissabte, 26 d'octubre de 2024
ocupació

Empreses turístiques del Sobirà busquen treballadors a la Costa Daurada per a la temporada d’hivern

Prop de 500 persones han participat a Tarragona a la tercera edició del "Job Dating Pirineus-Costa Daurada" per cobrir uns 120 llocs de treball al Pallars, l'Aran i l'Alta Ribagorça

Pallars Digital Tarragona | 22 d'octubre de 2024 a les 08:18
Cues d'aspirants i taules on es fan les entrevistes ràpides | Empresa i Treball
Gairebé 500 persones han participat al Job Dating Pirineus-Costa Daurada organitzat a Tarragona pel Departament d'Empresa i Treball. Aquest és un espai en el qual empreses turístiques del Pirineu que necessiten cobrir diferents llocs de treball entrevisten els candidats a ocupar-los. En aquest cas, s'adreça a persones interessades a treballar al sector de l'hostaleria i el turisme durant la temporada d'hivern.

A la jornada han participat 16 empreses, algunes d'elles a través del Gremi d'Hostaleria de la Val d'Aran i Sobirà Dinàmic. En total, les empreses pallareses, de l'Aran i de l'Alta Ribagorça han ofert uns 120 llocs de treballs. Són sobretot per ocupar posicions que van des d'ajudants de cambrer fins a caps de sala, passant per ajudants de cuina, cuiners, xefs, recepcionistes, mossos d'equipatge, professionals de centres de benestar, serveis de bugaderia o manteniment, entre d'altres.
 
La sessió s'ha fet aquest dilluns a Tarragona per poder captar perfils vinculats a l'ocupació de temporada, especialment el personal que finalitza la temporada a la Costa Daurada, amb l'objectiu de poder oferir continuïtat als seus contractes. És al Camp de Tarragona on es concentra la gran majoria de persones que actualment finalitza contractes de temporada d'estiu en els àmbits del turisme, la restauració i l'hostaleria.

La recerca de les persones aspirants s'ha fet conjuntament des de les oficines de Treball de les demarcacions de Tarragona, Terres de l'Ebre, Girona i Lleida, Alt Pirineu i Aran. Des del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) també s'ha contactat amb les entitats locals, les associacions més representatives i les empreses del sector d'hoteleria registrades per l'Àrea de Serveis a l'Empresa del SOC per derivar persones que compleixin els perfils requerits.

Després de la sessió d'entrevistes ràpides, les empreses seguiran el procés de selecció amb els perfils que millor compleixin les seves necessitats.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació