Dissabte, 26 d'octubre de 2024
Triatló

La poblatana Lídia Puyals es proclama campiona de Catalunya d’Ironman

L’atleta pallaresa establerta a la Seu d’Urgell ha aconseguit el títol després de completar 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres en bicicleta i 42 més corrent

Pallars Digital La Pobla de Segur | 22 d'octubre de 2024 a les 09:44
Puyals arribant a la meta | Cedida
L'atleta pallaresa Lídia Puyals s'ha proclamat campiona de Catalunya d'Ironman després d'imposar-se a l'IronCat aquest passat dissabte a l'Ampolla (el Baix Ebre). En total, la poblatana establerta a la Seu d'Urgell ha completat els 226 quilòmetres d'aquesta dura i exigent competició amb un temps de 10 hores, 10 minuts i 2 segons.

En concret, Puyals ha hagut de nedar 3.800 metres en la prova de natació, fer 180 quilòmetres en bicicleta i 42 més corrent, és a dir, una marató sencera. "M’agradaria tenir més paraules de les que tinc per expressar com em sento", ha escrit en una publicació a les xarxes socials. "Per un costat encara no m’ho acabo de creure i, per l’altre, penso que m’ho mereixo", ha afegit.
 
 
A més, Puyals apunta que s'ho mereix "per totes les hores que he invertit preparant aquesta prova. Per tots els dies de dubtes i incerteses que he passat al llarg de l’any. Per les vegades que he tret forces i temps d’on no hi havia per a complir amb les planificacions", assegura. 

 
La triatleta amateur considera l'esport com "una de les seves escapatòries" després de les dures jornades com a metgessa, i també com l'eina que l'ha ajudat a superar i conviure més fàcilment amb malalties com l'anorèxia o l'osteoporosi que pateix des dels 17 anys.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació