Dissabte, 26 d'octubre de 2024
política

La secció local d’ERC a Tremp renova la seva executiva, encapçalada per Eva Fiter

La nova presidenta es planteja com a objectiu recuperar l’alcaldia de Tremp el 2027

Pallars Digital Tremp | 22 d'octubre de 2024 a les 09:56
Membres de l'executiva sortint i entrant | ERC Alt Pirineu
La militància d’Esquerra Republicana (ERC) de Tremp ha celebrat aquest dissabte passat el congrés local per renovar l’executiva que liderarà la secció trempolina durant els pròxims quatre anys. S’ha presentat una única llista "amb valors republicans i amb militants històrics", liderada per Eva Fiter, i que ha estat escollida per unanimitat.

Fiter, que compaginarà la presidència amb la secretaria d’Imatge i Comunicació del partit, està acompanyada per un equip de sis persones provinents de diferents àmbits. Són Anna Ollé, a la secretaria d’Organització; Miquel Abrantes, que ocuparà la secretaria de Política Municipal; Anna Martínez, a la de Feminismes; David Fité, a la de Finances; Marin Ioan, a la secretaria de Ciutadania; i Carme Marsol, a la de pobles. Les dos darreres secretaries s’han incorporat per reforçar la sensibilitat i identitat de cada poble, i l’escolta activa de tota la població.
 

La nova executiva d'ERC a Tremp. Foto: ERC Alt Pirineu

 
La nova presidenta ha agraït la feina feta a l’executiva i al president sortint, Josep Ardanuy, que ha destacat la implicació que sempre ha tingut la secció local d’ERC Tremp en tots els processos electorals, l’estabilitat en el nombre de militants i el seu compromís respecte al partit.
 

Objectiu: recuperar l'alcaldia de Tremp

Durant la presentació de la candidatura, Fiter ha remarcat que "fem un pas endavant per liderar un projecte sincer, d’esquerres, desacomplexat que ha de créixer, posant el focus en fora, mirada oberta per incloure més gent". Afegeix que "cuidarem la nostra militància i obrirem l’organització per ser més, per sumar més al Pallars Jussà, i tenir veu pròpia dins de l’organització". Finalment, ha dit que "treballarem fent cohesió de grup i creant vincles, il·lusió, i confiança amb l’objectiu de recuperar l’alcaldia de Tremp el 2027".

L’actual directora de l’IDAPA ha esmentat que cal articular una proposta engrescadora pel municipi, amb projecció al Pallars Jussà i el Pirineu atès que "després de més d’un any de govern socialista amb poca projecció" és més necessari que mai refer la capitalitat, cooperar amb tots els municipis i comarques on el municipi de Tremp sigui referent.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació