Dilluns, 28 d'octubre de 2024
esquí

Tavascan posa a la venda el forfet de temporada a preu promocional

El preu per a adults és de 175 euros i l’infantil de 107, convertint-se en el "més econòmic" del Pirineu català

Pallars Digital Tavascan | 22 d'octubre de 2024 a les 11:46
L'estació de Tavascan en una imatge d'arxiu | M. Lluvich / ACN
L'estació d'esquí de Tavascan ja prepara una nova temporada d'hivern, motiu pel qual acaba de posar a la venda el seu forfet de temporada. El preu promocional és de 175 euros en el cas dels adults i de 107 pel que fa a l’infantil, fet que el converteix, segons defensen des de l'estació, en el forfet "més econòmic" del Pirineu català.

Pel que fa a l’esquí nòrdic, també ja s’ha posat a la venda el forfet de temporada Tot Nòrdic a preu promocional: 120 euros adults i 60 euros l’infantil. Aquest permet esquiar a totes les estacions de nòrdic de Catalunya. Totes les modalitats de forfets es poden adquirir a través del lloc web de l’estació pallaresa.
 

La modernització de Tavascan permet assegurar l’obertura aquest desembre

D'altra banda, com ja va avançar Pallars Digital, aquest mes d'octubre l'estació ha començat a instal·lar els nous canons de neu. Els treballs s'han adjudicat per més de 677.000 euros i s'espera que finalitzin abans no comenci la temporada.

 
D'aquesta manera, l'Ajuntament de Lladorre, propietari del complex, espera poder assegurar l'obertura de la temporada just a temps pel pont de la Puríssima. Aquesta festivitat, juntament amb les vacances de Nadal i Reis, suposen més del 50% de la facturació de l'estació, segons assegura el director del complex, Víctor Perisé.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació