Dilluns, 28 d'octubre de 2024
Música

«El club de la sisena hora», la nova cançó de Sexenni amb protagonisme pallarès

El videoclip s'ha rodat a Talarn, d'on és natural un dels membres de la banda

Jordi Ubach Llorens Talarn | 25 d'octubre de 2024 a les 11:11
Xavi Pons, a la dreta, durant la gravació del videoclip pels carrers de Talarn | Sexenni
La banda lleidatana Sexenni, una de les revelacions més destacades dels darrers anys de la indústria musical catalana, ha publicat nova cançó. I té protagonisme pallarès. El nou senzill es titula El club de la sisena hora i el seu videoclip està rodat, entre altres emplaçaments, pels carrers, el safareig i el parc infantil de Talarn.

La presència pallaresa en el rodatge té una explicació, i és que un dels cantants del grup, Xavi Pons, és fill de Talarn. De fet, la terrassa i el celler familiar també apareixen al videoclip. Amb Sexenni, Pons s'ha obert camí en el món de la música gràcies al prometedor debut discogràfic Retrats (2022) i el segon disc Supernova (2023). Enguany, el grup ha publicat dos cançons més: Grup de pop, amb The Tyets, i La faràndula
 

Xavi Pons, a la dreta, durant la gravació del videoclip pels carrers de Talarn. Foto: Sexenni


La nova cançó fa referència a les festes de matinada de la faràndula, després dels actes i esdeveniments de la indústria i el sector musical, segons explica a Enderrock el baixista i productor del grup, Pep Saula. Una cúmbia composta pels sis membres del grup, mentre que el videoclip ha estat dirigit i produït per Alba Muñoz, qui ja havia realitzat els darrers videoclips de la banda. 

El club de la sisena hora és un dels avançaments del que serà el tercer llarga durada de Sexenni, que està previst que surti al carrer el proper més de febrer. Tot i que no se n'ha desvelat la data exacta de sortida, sí que s'ha confirmat la data del concert de presentació, que tindrà lloc el 27 de març a la sala Apolo de Barcelona.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació