Dilluns, 28 d'octubre de 2024
Esports

El CB Tremp torna a guanyar amb una gran remuntada contra el Fraga (72-60)

El CF Tremp cau amb doble escàndol arbitral a Alpicat (1-2), el CF Pobla allarga la mala ratxa contra el Bellpuig (3-0) i empat del FC Rialp amb l'Olímpic (3-3)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 28 d'octubre de 2024 a les 08:34
La remuntada trempolina va tenir nom propi: Jordi Lloan | TGE
El CB Tremp ha tornat a assaborir aquest dissabte el que és guanyar, i de quina manera. Després d’un inici molt fluix dels trempolins, amb força imprecisions, poc encert i jugades massa precipitades, el primer quart acabava amb un 9 a 19 favorable al Fraga, molt efectiu sota el taulell.

Al segon període els de Marc Farré van reaccionar, però aleshores els fragatins van començar a clavar-la des de la línia de tres. Cada punt del Tremp era respost amb una nova cistella exterior del Fraga, que va acabar el quart amb cinc triples anotats. Amb aquesta dinàmica encara negativa s’arribava al descans amb 28 a 40.

La del Tremp va ser una victòria coral, amb sòlidesa en defensa i contundència en atac. Foto: TGE

La segona meitat va ser, ara sí, la de la remuntada. I aquesta va tenir nom propi: Jordi Lloan. El jugador es va carregar l’equip a l’esquena, i la seva gran actuació (25 punts) va ser un dels pilars perquè el Tremp pogués capgirar el marcador. La intensitat defensiva de tot l’equip també va ser clau, propiciant múltiples pèrdues de pilota rivals i controlant el rebot.

En conseqüència, els nervis del Fraga anaven in crescendo, i això es traduïa amb un parcial de 22 a 7 trempolí al tercer quart, que acabava amb un 50 a 47 al marcador. Al darrer període, el Tremp va sentenciar una gran victòria coral (72 a 60) amb altres noms propis, com ara el de Conti, autor de 18 punts, o el de Txema, que va firmar també una gran actuació en defensa.

Derrota del Tremp amb actuació arbitral «de jutjat de guàrdia»

En l'altra cara de la moneda, el CF Tremp va patir dissabte una derrota injusta al camp de l'Alpicat, líder de la categoria. Tot i encaixar el primer gol local al minut 33, els trempolins van saber competir, inclús sent superior al rival en molts moments del matx. Al 64, Pere Galceran marcava l'empat, quan tot semblava que els pallaresos sumarien un punt vital, la tripleta arbitral va convertir-se en la trista protagonista.

En primer lloc, al minut 89, es va donar per vàlid un gol de l'Alpicat en clar fora de joc (el davant fins i tot era darrere del porter trempolí). En la jugada següent, Pere Galceran rebia falta dins l'àrea (i es lesionava), però els àrbitres no van xiular penal. "És de jutjat de guàrdia", ha dit el Tremp en una publicació a les xarxes socials. El partit va acabar amb 10 targetes grogues per als blanc-i-negres i tres expulsats (un jugador i dos membres del cos tècnic).

A post shared by C.F.Tremp Oficial (@cftremp)

Un Pobla sense gol allarga la mala ratxa

Tampoc va poder sumar el CF Pobla, que allarga la mala ratxa perdent al camp del Bellpuig, i acumula també dos jornades sense gol. Els locals van obrir la llauna al minut 17 després d'un penal comès pel porter Mario David. Un quart d'hora més tard, el rival feia el segon també des dels 11 metres.

En conjunt, un partit fosc dels poblatans, que a la represa intentaven igualar el marcador amb un joc més directe i sòlid. El gol del Bellpuig al minut 80, però, va sentenciar el matx i la segona derrota consecutiva del Pobla, que ara cau fins a la vuitena posició amb nou punts.

Mentrestant, el FC Rialp és l'únic equip pallarès de futbol que ha sumat aquest cap de setmana. Els de Santi Fité va saber sobreposar-se al gol de l'Olímpic d'Artesa al 32, i en 10 minuts capgiraven el marcador gràcies a dos dianes d'Adrià Ovando

Pocs minuts després de la represa, però, els visitants tornaven a igualar les tornes, i no seria fins al 71 que Jan Roqué posava el Rialp de nou per davant. Tanmateix, amb el gol del rival al darrer minut els del Pallars Sobirà perdien una oportunitat d'or per sumar els tres punts aquesta jornada.

Finalment, en pàdel, el primer equip del Pàdel Pallars ha salvat aquest dissabte la categoria en l'última jornada i continuarà un any més a Segona Catalana gràcies a la victòria contra l'Alpicat per 1 a 2. Guanya també el Pàdel Pallars B, 3 a 0 contra el CT Lleida, i també ho ha fet l'equip femení amb l'Alpicat, que es classifica per al play-off d'ascens a Tercera.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Segona Catalana - Grup 5
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 28
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Catalana - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet femení - Primera Territorial - Grup 1

Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.