Dimarts, 24 de desembre de 2024
Gastronomia

Talarn celebra la 2a Jornada Gastronòmica de Sant Martí aquest cap de setmana

El taller de girella, el dinar amb productes de corder, la música en directe i el teatre seran els plats forts de la festa

Pallars Digital Talarn | 6 de novembre de 2024 a les 12:41
Un taller de llonganissa a càrrec de Jaume Badia durant l’edició passada | Pol Oliva
Talarn celebra aquest cap de setmana la 2a edició de la Jornada Gastronòmica de Sant Martí on el corder, el vi, la música i el teatre seran els plats principals. La iniciativa va començar l'any passat després que aquesta festa patronal -que havia sigut la festa major petita- quedés una mica deslluïda per culpa de la Covid-19.
 
Enguany, les principals activitats, el dissabte, giraran de nou al voltant del producte local. En primer lloc, amb un taller d'elaboració de girella a càrrec de Jaume Badia, de Badia Xarcuters. Més tard, el teatre prendrà protagonisme amb l'obra Camins que parlen, de la companyia La Fanga Escènica.
 
A continuació, i per reivindicar "el bon menjar i el bon beure" de la comarca, hi haurà un maridatge de tapa de corder i vi del celler Castell d'Encús i productes d'És Pallarès. Per finalitzar la jornada, se celebrarà el dinar gastronòmic, també a base de productes amb corder, i que estarà amenitzat per l'acordionista Àlex Bustos.

L'endemà, la Jornada Gastronòmica es complementarà amb la missa solemne en honor a Sant Martí i amb el 26è Festival d'Orgues de Ponent i del Pirineu.
 


Altres notícies que et poden interessar









 

Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!

A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.

Subscriu-t'hi
Participació