Amb la Diada de
Fira de Salàs de Pallars, el passat cap de setmana, ha finalitzat la 8a edició del festival gastronòmic del Pallars,
el Cordevi. El festival ha comptat amb un total de
17 activitats originals als municipis de
Tremp, la Pobla de Segur, Isona, Talarn, Conca de Dalt i Gavet de la Conca, a més de les diferents fires del
Pallars Jussà i de les del
Pont de Suert i
Sort.
Bona part de l’oferta d’aquest any ha tingut com a eix central la
cultura en les seves diferents presentacions, des de la
música fins a la
màgia, passant pel
circ, el teatre i la dansa. L’edició ha comptat amb la participació d’artistes locals, com
ConTremporànies, i internacionals com el
Trio Feta o
Juli Barrero & The Hotpockets, entre altres.
En el marc del Cordevi també s’han programat una
Jornada de Vins del Pirineu, amb el focus a l’
emergència climàtica; s’ha presentat el
Catàleg de l’Oli del Pallars i s’ha tornat a convocar el
Sopar de l’Oli, un
menú degustació elaborat per xefs locals i amb els diferents olis nous del Pallars com a element principal.
En total hi han participat una
trentena de productors i gairebé
40 restaurants, amb activitats o amb propostes de
menús km 0 a la seva oferta. Pel que fa a les dades de públic, han passat per les diferents activitats de pagament i inscripció prèvia
gairebé 500 persones i moltes més han gaudit de les activitats d’accés lliure que s’han programat dins de les fires.
El Festival Cordevi és un esdeveniment que organitza i coordina l’
Ajuntament de Tremp a través del seu programa
Al teu gust aliments del Pallars amb altres ajuntaments del Pallars Jussà i amb el suport de la
Generalitat de Catalunya a través del
Departament de Cultura i l
’IDAPA.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi