Dilluns, 22 de juliol de 2024

Presenten a Tremp 'Pensaments', el nou curtmetratge pallarès, de Javier Ibañez

La pre-estrena del film va tenir lloc dissabte a l'auditori de l'Epicentre en un emotiu acte

Pallars Digital 28 d'abril de 2014 a les 10:15
El mes passat, al poble de Vilamolat, es va donar per acabat el rodatge de 'Pensaments', un curt de producció pallaresa i que compta amb la direcció de Javier Ibáñez, autor dels dos curtmetratges 'Pacte de sang' i 'Sospita'.
 
Aquest dissabte al vespre se n'ha fet la pre-estrena a l'Epicentre de Tremp. 'Pensaments' explica una història ambientada en els anys 50, endinsant-se en el més profund de la societat d'aquells temps. L'acte va ser força emotiu, ja que hi van assistir els actors, familiars i amics dels protagonistes.
 
El director i els actors del curtmetratge destaquen el bon ambient que s'ha format en el rodatge. Amb 'Pensaments', Ibáñez reivindica el paper de la dona i censura el maltractament: "moltes vegades amb els casos de violència de gènere, al final d'any, ens quedem amb la xifra, quan realment estem parlant de centenars de dones amb nom i cognoms".
 
El curt ha estat gravat a diferents indrets del Pallars Jussà, com Vilamolat, Vilamitjana, Salàs de Pallars, Santa Engràcia i Senterada. El rodatge ha comptat amb el suport dels veïns i veïnes de la comarca, dels grups escènics Teatremp, A Galet i Mai Tant, de les botigues-museu de Salàs de Pallars, així com del Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 
L´estrena oficial per al públic d´aquesta cinta pallaresa tindrà lloc en la propera edició de la mostra de cinema rural Mostremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor