Dilluns, 25 de novembre de 2024
cuina

Finalitzen amb bona assistència els seminaris «Cuinem Talent» per a professionals de la cuina

Han tingut lloc a l’Escola d’Hoteleria del Pallars amb les ponències d’Òscar Poquet de Les Nous de Rialp, Oriol Pallarès d’És Pallarès de Tremp i Ivan Agustí de l’Obrador d’Autor d’Estac

Pallars Digital Sort | 25 de novembre de 2024 a les 11:27
L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors | Sobirà Dinàmic
El Pallars Sobirà ha clos amb bona assistència el cicle de seminaris Cuinem Talent per a professionals de la cuina. Organitzat per Sobirà Dinàmic i Al teu gust, aliments del Pallars, ha constat de tres tallers on s'han abordat les tècniques culinàries innovadores i les darreres tendències gastronòmiques.



En cadascuna de les sessions, que han tingut lloc a l'Escola d'Hoteleria del Pallars, un restaurador local ha realitzat una demostració en viu d’un plat o d’una tècnica culinària. El primer taller va anar a càrrec d'Òscar Poquet, del Restaurant Les Nous de Rialp. El següent va tenir com a protagonista Oriol Pallarès, de l’obrador És Pallarès de Tremp.
 
Finalment, la darrera sessió comptar amb Ivan Agustí, de l'Obrador d’Autor d’Estac. L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de 12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors, juntament amb un bon nombre d’alumnes de l'Escola d’Hoteleria del Pallars.

Les propostes seleccionades han estat: la cuina de l’arròs de muntanya, l’elaboració de conserves artesanes amb productes locals i la creació de postres amb ingredients de proximitat. Durant les sessions, els participants han tingut l'oportunitat d'ampliar els seus coneixements, generar noves idees i impulsar la seva creativitat amb l'orientació dels millors professionals del territori.
 


Altres notícies que et poden interessar








 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Participació