El
Pallars Sobirà ha clos amb bona assistència el cicle de seminaris
Cuinem Talent per a professionals de la cuina. Organitzat per
Sobirà Dinàmic i
Al teu gust, aliments del Pallars, ha constat de
tres tallers on s'han abordat les tècniques culinàries innovadores i les darreres tendències gastronòmiques.
En cadascuna de les sessions, que han tingut lloc a l'
Escola d'Hoteleria del Pallars, un restaurador local ha realitzat una
demostració en viu d’un plat o d’una tècnica culinària. El primer taller va anar a càrrec d'
Òscar Poquet, del
Restaurant Les Nous de Rialp. El següent va tenir com a protagonista
Oriol Pallarès, de l’obrador
És Pallarès de Tremp.
Finalment, la darrera sessió comptar amb
Ivan Agustí, de l'
Obrador d’Autor d’Estac. L’edició d’enguany ha registrat una mitjana de
12 assistents per sessió, majoritàriament restauradors, juntament amb un bon nombre d’
alumnes de l'Escola d’Hoteleria del Pallars.
Les propostes seleccionades han estat: la
cuina de l’arròs de muntanya, l’elaboració de
conserves artesanes amb productes locals i la creació de
postres amb ingredients de proximitat. Durant les sessions, els participants han tingut l'oportunitat d'ampliar els seus coneixements, generar noves idees i impulsar la seva creativitat amb l'orientació dels millors professionals del territori.
Altres notícies que et poden interessar
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi