Dimarts, 26 de novembre de 2024

El projecte 'Al teu gust, aliments del Pallars' dóna suport al sector de la restauració

Pallars Digital 2 de maig de 2014 a les 10:55

 
REDACCIÓ | El passat mes de febrer, des del projecte 'Al teu gust, aliments del Pallars', es va iniciar un cicle de 4 seminaris adreçat especialment als restauradors de la comarca. El primer seminari, al qual van participar més de 30 persones, girava entorn al servei a la taula i va anar a càrrec del cuiner Oriol Pallarès.
 
Les següents 4 sessions van ser conduïdes per Toni Lara, millor sommelier de Catalunya 2013 i propietari del restaurant l´Estel de la Mercè. En aquest bloc, els restauradors van aprofundir en el món del vi, fent especial atenció amb els cellers de la subzona Pallars. Precisament, la darrera sessió d´aquest apartat va consistir en una taula rodona en què els representants dels cellers del Pallars van presentar els seus projectes.
 
El 22 d´abril, Mariano Gonzalvo, de Lo paller del Coc, va arrencar el seminari 'La cuina per a cuiners'. Els participants d´aquest seminari treballen la cultura gastronòmica i diferents tècniques de cuina amb productes de proximitat. Al llarg de 12 sessions cuinaran receptes tradicionals i innovadores i parlaran de les tendències actuals. 
 
En aquest bloc també es donarà una mirada a l´organització de l´espai de cuina, tema en que s´aprofundirà en el quart i últim seminari, 'La gestió de la cuina', també a càrrec de M. Gonzalvo. Processos de conservació, confecció de l´oferta, establiment del preu, entre altres, seran els eixos d´aquest últim seminari.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Etiquetes:
Arxiu