Dimecres, 3 de juliol de 2024

Carles Puyol s'acomiadarà del Barça el dia 15 de maig en un acte institucional

Segons va avançar ahir Catalunya Ràdio, Carles Puyol hauria decidit retirar-se al final d'aquesta temporada

Pallars Digital 9 de maig de 2014 a les 15:47
El proper dijous 15 de maig, a les 13:30h a l´Auditori 1899 de les instal·lacions del Futbol Club Barcelona, tindrà lloc l´acte de comiat a Carles Puyol com a jugador del FC Barcelona. L´acte comptarà amb l´assistència del president Josep Maria Bartomeu, d´una representació de la Junta Directiva, de la plantilla del primer equip, tècnics i executius del Club, amics, familiars i altres personalitats.
 
Tot sembla indicar que Carles Puyol anunciarà la seva retirada definitiva dels terrenys de joc com a jugador i no tornarà a jugar més, ni al Barça ni a cap altre club. Així ho va explicar ahir el periodista Xavi Campos al Catalunya Vespre Esports de Catalunya Ràdio. 
 
Carles Puyol va fer les seves primeres passes com a futbolista a la Pobla de Segur. Amb els anys va començar a demostrar que tenia molta projecció i la temporada 1995/96 va incorporar-se al futbol base del Barça i a la residència de la Masia.
 
Molt aviat es va convertir en una de les peces bàsiques del Barça B i, el 2 de octubre del 1999 es va fer realitat el seu somni de debutar amb el primer equip.
 
Una carrera plena d'èxits
 
El seu primer títol amb el Barça el va guanyar la temporada 2004/05, quan va alçar la Lliga al Camp Nou com a primer capità del Barça. La temporada següent, la 2005/06, el de la Pobla va guanyar la Lliga i la seva primera Copa d´Europa a París. 
 
En total, el capità blaugrana ha guanyat sis lligues, tres UEFA Champions League, dues Copes del Rei, dues Supercopes d´Europa, sis Supercopes d´Espanya i dos Mundials de Clubs. A més, amb la selecció espanyola també ha aconseguit un Mundial, una Eurocopa i la medalla de Plata als Jocs Olímpics del 2000.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Carles Puyol