Dimecres, 3 de juliol de 2024

La Pobla de Segur vol retre un homenatge "fet a mida" a Carles Puyol

L'alcalde, Lluís Bellera, ha dit en declaracions a La Xarxa que el reconeixement estarà "adreçat a tothom"

Pallars Digital 15 de maig de 2014 a les 16:03
L'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera, ha assegurat aquesta tarda en declaracions al programa Esports en Xarxa de La Xarxa que el consistori li retrà al jugador un merescut homenatge. Bellera ha dit que "amb Carles Puyol vam arribar a una entesa en el seu dia per fer-li un homenatge fet a mida a La Pobla". 
 
La intenció és que hi participi tothom, "des dels seus amics, els seus veïns, entitats i tothom que hi vulgui col.laborar". En aquest sentit, Bellera ha explicat que "properament parlarem amb ell, amb el seu entorn i valorarem tot el que volem fer".
 
Per últim, Bellera ha remarcat la influència de la figura de Carles Puyol, sobretot pels nens i nenes del poble, pels qui, segons l'alcalde "és un símbol". "El Carles porta el futbol a la sang, és un esportista, amb un palmarès impressionant. Crec que seguirà vinculat al futbol", ha afegit.
 
Aquestes declaracions arriben el mateix dia en que el capità del Barça, de 36 anys, s'ha acomiadat del club que l'ha vist créixer en un emotiu i multitudinari acte a l'Auditori 1899 de les instal·lacions del Futbol Club Barcelona.
 
El pallarès ha guanyat 6 lligues, 3 Champions League, 2 Copes del Rei, 2 Supercopes d´Europa, 6 Supercopes d´Espanya i 2 Mundials de Clubs. A més, amb la selecció espanyola també ha aconseguit 1 Mundial, 1 Eurocopa i la medalla de Plata als Jocs Olímpics del 2000.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Carles Puyol