Dimecres, 3 de juliol de 2024

Arriba la 7a edició dels 'Jocs del món' a la Pobla de Segur

Amb aquesta activitat, que tindrà lloc aquest dissabte, els nens i nenes del Pallars aprenen la cultura i els jocs d'altres països del món

Pallars Digital 22 de maig de 2014 a les 15:31
El Servei d´Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració dels Escoltes la Pobla de Segur (EPS) i l´Ajuntament de la Pobla de Segur, organitza aquest dissabte la que serà la setena edició dels 'Jocs del Món'. L´activitat tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament de la Pobla de Segur, s'iniciarà a les 17:30h i en acabar hi haurà coca i xocolata.
 
Per dur a terme aquesta activitat els escoltes de la Pobla s´encarregaran de dinamitzar diferents jocs, cadascun dels quals és tradicional de diferents països del món per tal que els nens i les nenes s´acostin a la realitat cultural d´aquests àmbits geogràfics.
 
L´objectiu de l´actuació és apropar els nens i les nenes de la zona a les de diferents cultures que conviuen a la nostra comarca a través del joc. Aquesta trobada es repetirà a l´estiu a Tremp en el marc de la trobada de Casals d´Estiu.
 
Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor