Dimecres, 3 de juliol de 2024

La Generalitat ofereix finançament per desbloquejar l'ampliació de l'Escola Els Raiers

En els propers dies s'espera arribar a un acord per executar l'obra pendent

Pallars Digital 5 de juny de 2014 a les 11:27
La Generalitat va oferir ahir finançament a l'empresa adjudicatària de les obres d'ampliació de l'escola Els Raiers de la Pobla de Segur per desbloquejar les tasques, segons publica avui el diari Segre
 
L'inici de negociacions entre les dos parts arriba després que l'empresa es veiés obligada a alentir les obres dimarts fins a deixar-les pràcticament aturades davant dels retards en pagaments per part del Govern català, una situació que va provocar protestes de les famílies d'alumnes.
 
La fórmula que va plantejar ahir la Generalitat passaria per finançar part de l'obra pendent d'executar a través de l'Institut Català de Finances, a l'espera d'abonar els treballs ja executats. Els termes de l'acord seran objecte de negociacions en els pròxims dies.
 
L'AMPA, per la seva banda, continua amb la seva campanya de difusió de la cançó que reivindica l'acabament de les obres a l'escola d'alumnes de l'escola a través de la seva pàgina de Facebook, sota el lema 'SOS Raiers'. Pel dia 10 està prevista una reunió per tal d'encarar les mobilitzacions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Escola Els Raiers