Dimarts, 23 de juliol de 2024

Salàs de Pallars acull aquest vespre la festa d'aniversari de Pallars Digital

Oques Grasses i Res a Dir posaran la música i Anaritz la moda en una festa on també es sortejarà una samarreta oficial del Barça signada per Carles Puyol

Pallars Digital 7 de juny de 2014 a les 07:00
Amb un any de vida recent complert, Pallars Digital, el diari de les comarques pallareses, celebra amb els seus lectors i lectores una festa aquest vespre a l'Era d'en Balust de Salàs de Pallars. La festa de celebració és oberta a tothom, amb entrada gratuïta, i comptarà amb les actuacions dels osonencs Oques Grasses -grup revelació premis Enderrock 2014- i els trempolins Res a Dir.
 
La festa començarà a les 20h amb un passi de moda a càrrec de la botiga Anaritz, que presentarà les novetats de la col·lecció d'aquest estiu. Posteriorment, aquells que vulguin sopar ho podran fer al mateix recinte amb un menú especial preparat per a l'ocasió. La cervesa pallaresa CTretze Pirineus patrocina la festa i posarà la cervesa al sopar i a tot l'esdeveniment.
 
Sobre les 22h està previst l'inici de les actuacions musicals. Donaran el tret de sortida els Res a Dir, la jove banda acústica de Tremp formada per Pere Aguilar, Martí Vila, Dani Monclús i Júlia Francès. A continuació, serà el torn dels Oques Grasses, banda emergent premiada amb el guardó de grup revelació als darrers Premis Enderrock 2014. 
 
Oques Grasses, un fenòmen popular
 
Amb poc temps i amb una recepta que suma reggae, rock i pop delirant, Oques Grasses s'ha convertit en tot un fenomen que ja ha desbordat els límits de la Catalunya central. Amb el seu primer disc, 'Un dia no sé com', Oques Grasses van aconseguir propagar-se a tot Catalunya a través de concerts fogosos i contagiosos que convidaven tothom a una festa de ritmes calents i de reggae "a la cassola", com ells mateixos l´anomenen. 
 
Ara aquest jove grup de Vic ha preferit no dedicar-se a descansar i assaborir l´èxit, sinó que reapareix amb un nou disc titulat 'Digue-n'hi com vulguis' que captura tota la urgència i l´entusiasme que va transmetre a la gira triomfal del 2013.
 
Les seves cançons tenen milers de clics a YouTube, i la seva agenda de concerts no ha parat de créixer. Entre altres, ha actuat a la Telecogresca d'enguany, al Mercat de la Música Viva de Vic i aquest estiu se li presenta una gira de presentació del nou disc que el portarà per tot Catalunya, inclosos els festivals més importants del país com l'Acampada Jove o el Rebrot.
 
Fes-te amb una samarreta històrica! 
 
A més, durant la nit es sortejarà una samarreta oficial del Futbol Club Barcelona amb el '5' de Carles Puyol, signada i dedicada per l'etern capità blaugrana. Per participar al sorteig, es podran comprar les tires la mateixa nit de la festa.
 
La festa del primer aniversari de Pallars Digital no hagués estat possible sense la confiança de tots i cadascun dels nostres lectors i lectores, ni sense la col·laboració de diferents establiments i comerços que han volgut recolzar la iniciativa. Aquests són la cervesa CTretze Pirineus, l'Era d'en Balust, l'Alberg la Solana, Anaritz, l'Ajuntament de Salàs de Pallars, l'Impremta Tarragona, l'AMUP, el restaurant La Canonja, GIFT, mandongo.cat, GUM FM, Xesco Pastor, l'Hostal-restaurant Buenos Aires, Xurx Design, el restaurant Borumballa i CP5.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor