Dimecres, 3 de juliol de 2024

Èxit de participació a la festa del primer aniversari de Pallars Digital a Salàs de Pallars

Oques Grasses va contagiar amb la seva alegria el nombrós públic que es va donar cita a L'Era d'en Balust

Pallars Digital 9 de juny de 2014 a les 08:13
La festa d'aniversari de Pallars Digital es va saldar amb un èxit rotund en una vetllada agradable i on el temps va acompanyar. Des de les 20h i fins les 5h de la matinada, més de 400 persones es van acostar fins l'Era d'en Balust de Salàs de Pallars per presenciar algun dels actes previstos per a la celebració.
 
A les 20h començava la festa amb el passi de moda de la botiga Anaritz de Tremp. Una gran quantitat de gent es va donar cita a l'Era per observar els models desfilar per una gran passarel·la muntada per l'ocasió. Un cop acabat el passi, va començar el sopar, al que hi van participar més de 140 persones.
 
El grup de Tremp Res a Dir va ser l'encarregat d'obrir la nit musical, sobre les 23:30h. Les seves versions van servir per anar fent boca per l'actuació estel·lar de la festa, la dels osonencs Oques Grasses, que arribaven a Salàs per presentar el seu darrer treball, 'Digue-n'hi com vulguis'. L'alegria, la simpatia i els ritmes festius del grup revelació dels premis Enderrock 2014 van impregnar el públic pallarès, que va ballar fins gairebé les 3h de la matinada amb les seves cançons.
 
Abans, però, es va sortejar la samarreta oficial del Futbol Club Barcelona signada i dedicada per Carles Puyol. Sandra Bernaus, de Tremp, va ser l'afortunada en endur-se el preuat trofeu. La festa va continuar fins els 5h de la matinada amb una sessió de música a càrrec de Laura Diéguez. 
 
Des del diari volem agrair l'assistència a tots els que us vau acostar fins l'Era per participar d'aquesta festa tan multitudinària, i molt especialment als nostres anunciants, col·laboradors i patrocinadors, que donen sentit a l'existència del diari i que, en definitiva, van fer possible la celebració de dissabte.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor