Dijous, 4 de juliol de 2024

Editen una guia en nou idiomes amb informació comercial i turística de les comarques de Lleida

S'han editat 25.000 exemplars que distribuiran els diferents organismes de turisme i comerç de la demarcació

Pallars Digital 9 de juliol de 2014 a les 05:20
La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), la Federació de Comerç de Lleida (FECOM) i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida han editat la guia de butxaca 'Benvinguts al Pirineu i les Terres de Lleida', l'objectiu de la qual és mostrar als visitants tot el que poden trobar a les comarques lleidatanes referent al comerç, l'hoteleria, la gastronomia i al turisme, així com a la cultura i a la llengua. 
 
D'aquesta manera, es vol incrementar el nombre de turistes que visiten la demarcació i presentar-la com una destinació de vacances atractiva i preferent per a tot l'any. Per això, la publicació s'ha editat en nou idiomes: català, castellà, aranès, francès, italià, anglès, alemany, rus i hebreu.
 
En total s'han editat 25.000 exemplars de la guia, que es distribuiran des del Patronat de Turisme, les oficines municipals de turisme, des de la CCC, la FECOM, així com des de les administracions i entitats que col·laboren amb la campanya 'Oberts al turisme, en català'. A més d'informació turística i del comerç de Lleida, la publicació també inclou consells bàsics de seguretat així com un petit diccionari amb termes comercials.    
 
El president de la Confederació de Comerç de Catalunya ha remarcat que el turisme, i per extensió el comerç, són sectors "estratègics" en l'economia del país ja que representen un percentatge important del PIB.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, comerç, turisme