Dijous, 4 de juliol de 2024

Un grup d'empresaris creen les primeres trobades empresarials del Pallars Sobirà

Les Jornades per a l'Excel·lència se celebraran el proper dia 21 d'agost a Esterri d'Àneu

Pallars Digital 21 de juliol de 2014 a les 16:46
Un grup de professionals vinculats en l'àmbit de l'excel·lència a través de les relacions humanes ha impulsat, al Pallars Sobirà, la creació de les Jornades per a l'Excel·lència. Aquestes jornades, que se celebraran el proper dia 21 d'agost a Esterri d'Àneu, van destinades als empresaris de la comarca i es vol que es converteixin en un referent empresarial. 
 
Un dels objectius de les jornades és que els empresaris de la zona creïn xarxa entre ells i afrontin millor reptes com l'individualisme i el petit tamany de les empreses. L'aforament per aquestes primeres jornades serà de 140 persones. Durant les jornades es convocarà el premi excel·lència 2015 destinat a empreses de la comarca.
 
Aquestes jornades ofereixen una oportunitat de perfeccionament i millora amb estratègies que tenen el seu objectiu en l'excel·lència empresarial. Les jornades volen ser un esdeveniment únic, que pretén ser una referència en el nostre país per als professionals que aspirin a la millora continua i al perfeccionament professional per aconseguir resultats.
 
Amb un estil proper, amè i reflexiu, es presentaran als participants enfocaments i punts de vista diversos que, integrats, permetran millorar i avançar en la recerca de l'excel·lència personal.
 
Algunes de les ponències que es realitzaran són: 'L'individu, elements claus de la competitivitat' per part de Victor Kupper; 'L'aprenentatge de la mà de l'experiència' per part de Gonzalo Bernados; o 'Som, però sobretot serem el que ens proposem ser' per part de la vicepresidenta del Govern de la Generalitat, Joana Ortega.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor