Divendres, 5 de juliol de 2024

La Rialp Matxicots ultima els preparatius per la que serà la seva 5a edició

A menys d'un mes i mig per a la seva arrencada, ja hi ha inscrits prop de 300 participants

Pallars Digital 6 d'agost de 2014 a les 10:03
L'equip organitzador de la Rialp Matxicots ja ho té tot a punt per celebrar, el cap de setmana del 20 i el 21 de setembre, la 5a edició d'una prova en constant creixement i que s'ha consolidat com una de les millors curses de muntanya de Caatalunya. 
 
Enguany es disputaran tres curses durant tot el cap de setmana, la 'Rialp Matxicots Extrem' amb 82 quilòmetres i 5.800 metres de desnivell positiu, la 'Rialp Matxicots Marató' amb 42 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell positiu i la 'Rialp Matxicots Popular', amb 17 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu. 
 
L'organització d'aquesta cursa que es desenvolupa a Rialp ja s'ha posat en marxa des de fa mesos. Després de l'èxit de la passada edició, aquest any es repetirà la retransmissió en directe a través del canal www.excomcloud.tv amb diverses càmeres col·locades en diferents punts del recorregut.
 
Una de les novetats d´aquest any serà l´actuació en directe del grup pallarès Majony´s el dissabte dia 20 de setembre que farà gaudir a corredors, acompanyants, i tot aquell que s´apropi a Rialp durant el cap de setmana. A menys d´un mes i mig per la disputa de la cursa, ja hi ha inscrits prop de 300 participants.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, Rialp Matxicots