Dimecres, 3 de juliol de 2024

El FeMAP tanca la seva quarta edició amb un increment del 12% de les seves vendes

Jordi Savall exhaureix les entrades en els tres concerts de cloenda del festival

Pallars Digital 21 d'agost de 2014 a les 08:48
El Festival de Música Antiga del Pirineu (FEMAP) va tancar aquest dimecres la seva quarta edició amb un increment del públic del 12% respecte l´any passat, malgrat haver reduït el nombre de concerts, que ha passat de 40 als 34 d´aquest any. Unes 4.500 persones han pogut gaudir dels 34 concerts que s´han dut a terme a 22 municipis diferents del Pirineu català i d´Andorra, entre el 19 de juny i el 20 d´agost. Durant aquesta edició, s´han exhaurit les entrades en 10 actuacions.
 
La cloenda del Festival ha anat a càrrec de Jordi Savall amb tres concerts que han exhaurit les localitats. El primer el va fer aquest dilluns a l'Església de Sant Domènec de Puigcerdà, el segon aquest dimarts a la Catedral de Santa Maria d'Urgell a la Seu d'Urgell, i el tercer i últim, aquest dimecres a l'Església de Sant Feliu de Sort.
 
El curs de música antiga, dedicat a la música medieval, ha mantingut la demanda de l´any anterior i s´ha seguit internacionalitzant. Enguany s´han rebut sololicituds d´arreu de Catalunya i l´Estat espanyol, Itàlia, Suïssa i Alemanya, entre d´altres països. L´organització del FEMAP preveu, de cara a la pròxima edició, un nou creixement en el nombre de municipis participants, així com també els concerts amb experiències úniques, on l´experiència musical es combina amb factors externs com l´entorn natural o la gastronomia. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, FeMAP