Dilluns, 22 de juliol de 2024

Els 450 participants de la Quatre Rocs-Sport HG fan que la cursa es consolidi com un referent

L'organització tanca la tercera edició de la cursa satisfets d'haver-se convertit en un referent de les curses de muntanya

Pallars Digital 25 d'agost de 2014 a les 09:43
La cursa Quatre Rocs-Sport HG, que forma part de la Lliga de Curses de Muntanya Correpallars, s´ha consolidat com un referent de les curses de muntanya en només tres edicions. Un fet que ho demostra és la rapidesa en que les inscripcions disponibles es van esgotar, que va obligar a la organització a ampliar-les a 50 participants més. Fins a 450 participants van reunir-se a les vuit del matí a la plaça de Figuerola d´Orcau per començar una cursa de tres recorreguts: la marató de 42 quilòmetres amb 1.500 metres de desnivell, la mitja marató, de 22 quilòmetres amb 550 metres de desnivell o l´sprint, de 10 quilòmetres i un desnivell de 200 metres.
 
Al llarg del recorregut, els participants van poder gaudir de les vistes que els oferien els indrets de la zona. Després de deixar enrere Figuerola d´Orcau, els corredors van passar pel molí i el castell d´Orcau, els estanys de Basturs, Sant Romà d´Abella i Conques i per la Roca del Bolet, icona de la cursa.
 
El primer en traspassar la línia de meta, en la modalitat de la marató, va ser Martí Gutiérrez, del club Montseny Maasai, que va completar els 42 quilòmetres en poc menys de quatre hores. El segon va ser Gerard Jové, que va registrar un temps de quatre hores i quatre minuts. Èric Llauradó, va ser el tercer classificat després d´arribar dos minuts després del segon classificat. 
 
En la mitja marató, Eugeni Sanfeliu, de C.A La Guineu, va ser el primer en arribar a la meta, amb un temps d´una hora i 43 minuts. Sheila Avilés, de l´Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, va creuar la línia un minut després del primer. I dos minuts després, va arribar Mario Marión, del Bike-Run Alcolea de Cinca, per completar el podi. 
 
Pel que fa a la cursa de 10 quilòmetres, que només era competitiva per a menors de 15 anys, el vencedor va ser Adrián Vellarino, del CE Penedès, en completar-la en 51 minuts. El segon en arribar va ser Marc Maranges, del club Pollo Runners, que va arribar amb 52 minuts. Pau Jubany, de l´Associació Esportiva Pallars, va pujar al tercer caixó del podi, amb un temps de 55 minuts.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, Quatre Rocs, curses