Dimecres, 3 de juliol de 2024

L'ocupació turística a la demarcació de Lleida se situa al voltant del 80% a l'agost

El Patronat de Turisme de la Diputació valora molt positivament el nombre de visitants i de pernoctacions aquest estiu

Pallars Digital 1 de setembre de 2014 a les 07:51
L'ocupació turística a la demarcació de Lleida se situa aquest agost al voltant del 80%. En espera de dades oficials, el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Jordi Blanch, ha assegurat que l'ocupació en el sector hoteler d'aquest agost ronda el 70%, arribant fins al 100% en el pont del dia 15. Blanch també ha avançat que l'ocupació d'aquest agost en cases de turisme rural se situa entre el 80% i el 85%. En càmpings, ha diferenciat l'ocupació d'entre el 90% i el 95% en bungalous i el 75% en l'acampada. Blanch ha assegurat estar "molt satisfet" d'aquestes xifres que demostren que, "tot i la crisi i la climatologia adversa, el turista segueix apostant per les Terres de Lleida".
 
Des del Patronat de Turisme de la Diputació han valorat aquesta mitjana del 80% d'ocupació "molt positivament". Jordi Blanch, ha recordat, a més, que al mes de juliol la demarcació de Lleida va registrar un 14% més de turistes que al juliol de 2013 i un augment del 18% de pernoctacions també en el mateix període.
 
Blanch ha explicat que les dades ja oficials indiquen que durant el mes de juliol, la demarcació de Lleida va acollir gairebé 110.000 turistes, un 14% més que els prop de 98.500 del juliol de l'any passat, quan la temporada d'estiu es va veure afectada per les riuades de finals de juny de 2013 que van afectar la Val d'Aran i el Pallars. Les pernoctacions al juliol també han crescut un 18% respecte al mateix període l'any passat i ha arribat a les 283.700.
 
El director del Patronat de Turisme també ha destacat que entre el gener i el juliol d'aquest 2014, la demarcació de Lleida ha registrat un 8% més de turistes i un 7% més de pernoctacions que en el mateix període de l'any passat. 
 
Per tot això, Blanch ha fet una valoració "absolutament bona" de l'ocupació turística d'aquest estiu a la demarcació de Lleida. Els increments són "molt bons" i "podem estar més que contents" però "encara queda molt per fer i s'ha de seguir treballant i millorar encara més la qualitat que oferim aprofitant la nostra espectacular oferta gastronòmica, cultural i paisatgística", assegura. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor