Divendres, 5 de juliol de 2024

La Rialp Matxicots tanca la seva edició més multitudinària amb més de 600 corredors

Nahuel Passerat i Jone Urkizu van ser els guanyadors de la Extrem, Jordi Sanchez i Marta Riba de la Marató i Cristina Martínez i Iu Escolà de la Popular

Pallars Digital 22 de setembre de 2014 a les 07:48
La Rialp Matxicots ha tancat aquest diumenge la 5a edició amb unes xifres de rècord: més de 600 participants i una prova esportiva conolidada dins el calendari estatal de de curses de muntanya. La cursa consta de tres categories diferents, adaptades a l'exigència de cada corredor. 
 
El dissabte es van disputar la Extrem, de 82 quilòmetres i 5.800 metres de desnivell positiu i la Marató, una ruta que combina la Extrem i la Popular, de 42 quilòmetres i 3.200 metres de desnivell. Diumenge, es va disputar la cursa popular, de 17 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell. 
 
Els triomfadors de la Rialp Matxicots d'enguany han estat el francès Nahuel Passerat i la basca Jone Urkizu, que van ser els vencedors de la prova Extrem. A la Marató, els més ràpids van ser Jordi Sànchez i Marta Riba. Pel que fa a la cursa Popular, els vencedors han estat Iu Escolà i Cristina Martínez.
 
En aquesta edició de la Rialp Matxicots destaca la participació d'atletes arribats de Rússia, Japó, Finlàndia i Portugal, a més d´altres indrets del territori català i espanyol. Des de l'organització se'n fa una valoració molt positiva.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, Rialp Matxicots