Dimarts, 23 de juliol de 2024

El Jussà confia arribar a un acord per a la reobertura a civils de la piscina climatitzada de l'Acadèmia de Talarn

El centre militar demana col·laboració per compartir les despeses que se'n generen

Pallars Digital 30 de setembre de 2014 a les 07:53
El Consell Esportiu del Pallars Jussà negocia amb l´Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn la reobertura de la piscina climatitzada del complex militar a civils a partir d´aquesta tardor, tal i com indica el diari Segre. Es tracta d´un equipament que el centre de l´Exèrcit de Terra havia obert fins ara als veïns de la comarca sense cost per a les administracions locals. 
 
Unes considerables reduccions en el pressupost de l´Acadèmia fan que aquesta demani ara col·laboració per compartir les despeses que suposa obrir entre el gener i el juny, quan no la utilitzen els alumnes. Cal recordar que els aspirants a sergent reben formació a Talarn únicament entre el setembre i el desembre.
 
El president del Consell Esportiu, Joan Ubach, va assenyalar que hi ha una bona predisposició de les dos parts per arribar a un acord que permeti reobrir al públic la piscina, l´única climatitzada de la comarca i que té més de 200 usuaris, entre ells alumnes d´escoles del Jussà i pacients que hi duen a terme exercicis de rehabilitació.
 
Aquesta col·laboració passa per sufragar part del cost del gasoil utilitzat per escalfar l´aigua, de la contractació de socorristes i de les assegurances per a aquesta activitat.
 
Està previst que en les properes hores es produeixi una trobada entre les dos administracions per tal de fer possible aquest acord.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor