REDACCIÓ | A través del projecte 'Al teu gust, aliments del Pallars', 6 ajuntaments i 32 restaurants i allotjaments rurals del Pallars Jussà convoquen una nova edició de Cuina de Fira, per posar en valor la cuina típica pallaresa tot vinculant-la a les fires de bestiar que es feien a la comarca durant el s. XIX i primera meitat del s. XX.
La campanya, que compta amb la participació dels ajuntaments de Tremp, Isona, La Torre de Capdella, Talarn, Salàs de Pallars i Llimiana, va aconseguir un èxit notable en la seva primera edició. Aquest fet ha suposat que enguany s´hi hagin sumat 13 establiments més, entre restaurants i cases de turisme rural.
Igual que en l´edició anterior i amb la idea de recuperar la cuina tradicional que s´oferia als firandants, els diferents establiments participants han preparat menús propis basats en productes de proximitat i que rememoren una cuina de qualitat i contundent.
La Cuina de fira es podrà gaudir al Pallars Jussà durant els caps de setmana de les Fires: Fira Ramadera de la Pobleta de Bellveí (4 i 5 d´octubre), Fira del Mostillo de Llimiana (12 d´octubre), Fira del Bolet d´Isona (26 d´octubre), Fira del Codony de Tremp (1 de novembre), Fira de Salàs (15 i 16 de novembre) i festa de Sant Martí de Talarn (9 de novembre). En alguns casos també s´oferiran aquests menús durant el mes d´octubre i fins a mitjans de novembre.
A més, durant aquestes fires, i amb l´objectiu de reforçar la campanya, 'Al teu gust, aliments del Pallars' i l´Associació de Professionals de l´Àmbit Turístic (APAT) organitzen actes relacionats amb aquesta Cuina de Fira als diferents municipis, per exemple una demostració de cuina a la fira de la Pobleta o un taller de mostillo, a la fira de Llimiana.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi