Diumenge, 7 de juliol de 2024

Neix la primera associació de salut mental del Pallars Sobirà

L'objectiu d'aquesta entitat és promoure i vetllar pels drets socials i civils de les persones amb malaltia mentals i els seus familiars

Pallars Digital 13 d'octubre de 2014 a les 07:13
El Pallars Sobirà compta des d'aquest mes de novembre amb l'Associació Salut Mental Pallars, la primera entitat d'aquestes característiques a la comarca. L'objectiu d'aquesta associació és promoure i vetllar pels drets socials i civils de les persones amb malalties mentals i els seus familiars. L'entitat treballarà per promoure els mecanismes i recursos necessaris per aconseguir la millora de la seva qualitat de vida. 
 
L'associació ha nascut arran de la necessitat de famílies amb aquest problema. Aquesta entitat, d'abast comarcal, vol promoure la salut mental de la població general i treballar per esborrar l'estigma que envolta la malaltia mental.
 
Josep Pifarré, director dels serveis territorials de Salut a Lleida, i Josep Maria Forné, director territorial de Benestar Social i Família, han presidit la presentació en societat de la nova associació. Tant Pifarré com Forné han assenyalat que es tracta d'una bona notícia que una comarca com el Pallars, allunyada de molts serveis, pugui gaudir d'una entitat com aquesta. 
 
Aquesta entitat està formada per persones que pateixen trastorns mentals, familiars i persones sensibles als problemes de salut mental.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor