Dilluns, 22 de juliol de 2024

Torna la campanya 'Colors de Tardor' al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Pretén donar a conèixer els indrets més espectaculars i compartir-los aprofitant el concurs de fotografia digital sobre el parc a Instagram

Pallars Digital 14 d'octubre de 2014 a les 07:48
A la tardor el paisatge del Parc Natural de l´Alt Pirineu es transforma i s´omple de colors. És un moment únic en què, a més de descobrir els colors que ens ofereixen els boscos i els arbres caducifolis, podrem conèixer els sons, sabors, costums i tradicions propis d´uns mesos de certa bonança abans de l´arribada de l´hivern.
 
A l´apartat 'Colors de Tardor' del web del Parc s'ofereixen recomanacions i propostes per tal que tothom qui vulgui gaudir del Parc en aquesta època de l´any en pugui conèixer els racons més atractius. En aquesta pàgina del web el visitant trobarà els indrets on la tardor és més espectacular, així com les dates més adients per visitar-los en funció de la intensitat cromàtica. També és una guia per saber quins són els itineraris o equipaments de visita que permeten gaudir-ne, i altres propostes per conèixer a fons l´essència de la tardor al Parc Natural.
 
Per segon any, des del parc Natural es vol engrescar a compartir la descoberta dels Colors de Tardor compartint les vostres fotografies. És per això que s´ha organitzat el II Concurs de Fotografia Digital a Instagram que vol promoure els valors de la conservació i la bellesa dels paisatges de l´espai natural durant el canvi de coloració de la vegetació a la tardor. 
 
Per participar al concurs caldrà ser seguidor del compte Instagram @pnaltpirineu. Seran vàlides les fotografies realitzades a l´àmbit del Parc Natural que incloguin les etiquetes #colorsdetardor i #pnaltpirineu i que hagin estat penjades entre el 7 d´octubre i el 23 de novembre de 2014. Per a més informació consulteu les bases del concurs clicant AQUÍ.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor