REDACCIÓ | Fins a 23 professionals de la restauració pallaresa van assistir ahir a la tarda al taller que van oferir al centre Cívic Tarraquet de Tremp els tècnics de la Fundació Alicia, en el marc del projecte '
Al teu gust, aliments del Pallars'.
Les persones afectades per diferents al·lèrgies i intoleràncies alimentàries són un col·lectiu que cada vegada demanda amb més freqüència un servei adaptat a les seves necessitats quan menja fora de casa. Al·lèrgies i intoleràncies són malalties que cal tractar amb rigor, ja que les persones que les pateixen no poden menjar res que contingui l´aliment que han de restringir, i d´aquest fet en depèn el seu estat de salut.
Els objectius de la sessió van ser conscienciar als restauradors sobre la importància d´oferir un servei de qualitat a clients amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i donar los eines bàsiques perquè puguin servir menjar sense determinats al·lèrgens de forma segura.
Aquesta acció forma part de la col·laboració que la Fundació Alicia i l´Ajuntament de Tremp van formalitzar aquest estiu a través d´un conveni, on es treballaran a banda també altres projectes de valorització gastronòmica i de suport als petits productors i restauradors.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi