Diumenge, 24 de novembre de 2024

Restauradors pallaresos es formen per combatre les intoleràncies alimentàries

Pallars Digital 14 d'octubre de 2014 a les 11:15

 
REDACCIÓ | Fins a 23 professionals de la restauració pallaresa van assistir ahir a la tarda al taller que van oferir al centre Cívic Tarraquet de Tremp els tècnics de la Fundació Alicia, en el marc del projecte 'Al teu gust, aliments del Pallars'.
 
Les persones afectades per diferents al·lèrgies i intoleràncies alimentàries són un col·lectiu que cada vegada demanda amb més freqüència un servei adaptat a les seves necessitats quan menja fora de casa. Al·lèrgies i intoleràncies són malalties que cal tractar amb rigor, ja que les persones que les pateixen no poden menjar res que contingui l´aliment que han de restringir, i d´aquest fet en depèn el seu estat de salut.
 
Els objectius de la sessió van ser conscienciar als restauradors sobre la importància d´oferir un servei de qualitat a clients amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries i donar los eines bàsiques perquè puguin servir menjar sense determinats al·lèrgens de forma segura.
 
Aquesta acció forma part de la col·laboració que la Fundació Alicia i l´Ajuntament de Tremp van formalitzar aquest estiu a través d´un conveni, on es treballaran a banda també altres projectes de valorització gastronòmica i de suport als petits productors i restauradors.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Etiquetes:
Arxiu