Dimecres, 3 de juliol de 2024

La Lliga Pirineus de futbol 7 premiarà el bon comportament dels jugadors amb la targeta verda

La 2a edició del campionat comença aquest diumenge i compta amb 35 equips de 10 Escoles de futbol del Pirineu

Pallars Digital 17 d'octubre de 2014 a les 08:44
Aquest diumenge donarà inici la 2ª edició de la Lliga Pirineus de futbol 7 per al curs 2014-2015. Es tracta d'una competició de futbol no federada, promoguda pels Consells Esportius del Pirineu, on hi participen equips de les Escoles de futbol de les poblacions del Pallars, la Ribagorça catalana i aragonesa i de la Vall d'Aran.
 
Està prevista la participació de 35 equips entre les categories pollets, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet amb un total de gairebé 500 esportistes. Aquest futbolistes pertanyen a les Escoles de Futbol de La Pobla de Segur, Tremp, Escola Aeso - Isona, Sort, Rialp, Esterri d'Àneu, El Pont de Suert, Val d'Aran, Castejón de Sos i Benasque.
 
Els Consells Esportius organitzadors pertanyen a les comarques de l'Alta Ribagorça, dera Val d´Aran, del Pallars Sobirà i del Pallars Jussà, que és l'entitat que centralitza el funcionament d'aquesta campionat. 
 
La targeta verda, novetat principal
 
La Lliga Pirineus es defineix com una competició que fomenta l'esport i la transmissió de valors positius. És per això que aquest any, com a novetat destacable, s'ha promogut l'aplicació de la targeta verda al reglament. Es tracta d'una targeta de color verd que els àrbitres podran ensenyar als jugadors quan creguin que han tingut un bon comportament en segons quines actuacions del partit. 
 
Les targetes donen punts positius als equips, i cada jornada s'aniran sumant per tal de premiar amb material esportiu l´Escola de Futbol que aconsegueixi reunir-ne més a final de temporada.
 
Aquest any també col·labora a la Lliga Pirineus la Diputació de Lleida, dins el seu programa de Salut i Esport que organitzen els Consells Esportius de les Terres de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor