REDACCIÓ | Una quarantena de restauradors i productors del Pallars, especialment del sector carni, s´han desplaçat avui a Sant Fruitós del Bages per participar a la jornada Propostes gastronòmiques per al Pallars Jussà, que han organitzat la Fundació Alícia i l´Ajuntament de Tremp, a través del projecte 'Al teu gust, aliments del Pallars'.
La jornada, adreçada als restauradors i productors adherits al projecte, ha servit principalment per presentar els continguts que s'estan elaborant des de la Fundació Alícia, conjuntament amb l'Ajuntament de Tremp, per tal de valoritzar i potenciar els actius gastronòmics i agroalimentaris de la comarca del Pallars Jussà.
En el decurs del matí, a més de conèixer els detalls del projecte estratègic, els participants han visitat la seu de la Fundació Alícia i han presenciat una demostració de cuina a càrrec de la chef Eguzkiñe Peña. A la tarda, els participants tindran l´oportunitat d´assistir de forma complementària a la jornada tècnica del Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, també a Sant Fruitós, sobre el xai i la seva cuina.
Aquesta acció forma part de la col·laboració que la Fundació Alicia i l´Ajuntament de Tremp van formalitzar aquest estiu a través d´un conveni, on es treballaran a banda també altres projectes de valorització gastronòmica i de suport als petits productors i restauradors.
Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.
Subscriu-t'hi