Diumenge, 7 de juliol de 2024

El 13è Pla Comarcal JussàEducació es presenta amb un total de 115 activitats

Les activitats estan adreçades a 2.200 alumnes dels centres educatius del Pallars Jussà

Pallars Digital 26 de novembre de 2014 a les 12:40

La 13a edició del Pla Comarcal JussàEduca, que es va presentar ahir a la tarda a l'Epicentre de Tremp, conté més d'un centenar d'activitats educatives, principalment de promoció del patrimoni local, adreçades als més de 2.200 escolars de la comarca.

El Pla, que té un pressupost de 30.000 euros, compta amb la participació de 39 institucions públiques i entitats que ofereixen activitats educatives per fomentar el coneixement d'aspectes culturals, naturals, lingüístics o històrics del Pallars Jussà. Es tracta d´una eina didàctica de suport als ensenyaments que connecta l´escola amb el territori.
 
Enguany destaca la incorporació d'activitats sobre patrimoni industrial, concretament a l'entorn de les hidroelèctriques, i sobre patrimoni natural de la Terreta i de la reserva natural del Boumort.
 
La conferència inaugural, sobre valors i gestió de conflictes en el món de l'educació, va anar a càrrec d'Olga Bernad, professora del Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida, i va comptar amb una cinquantena d'assistents.
 
El Pla va començar al curs 2002-2003, organitzat pels Serveis Educatius del Pallars, el Consell Comarcal i el Servei de Català del Pallars Jussà, les mateixes institucions que continuen gestionant-lo.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor