Dimecres, 3 de juliol de 2024

Les obres de l'Escola Els Raiers, la partida del pressupost més destacada a l'Alt Pirineu amb 939.000 euros

Al Pallars Sobirà tot el pressupost del Govern es destina a les estacions d'esquí de Port Ainé i Espot

Pallars Digital 3 de desembre de 2014 a les 08:18
El Govern ha pressupostat 17,5 milions d'euros a l'Alt Pirineu i Aran per al 2015. L'obra més important a les comarques del Pirineu s'executarà a La Pobla de Segur amb la remodelació de l'Escola Els Raiers (939. 976 euros). Es tracta d'una vella reivindicació de la comunitat educativa del centre i dels pares dels alumnes de l'escola. 
 
L'altra partida destacada a les comarques pallareses és la de Ferrocarrils de la Generalitat, que s'emporta la totalitat del pressupostat al Pallars Sobirà amb obres de millora de les estacions d'esquí de Port Ainé i Espot (5,7 milions d'euros).
 
A més, s'han pressupostat 88.843 euros per l'ampliació i modernització del regadiu de la Conca de Tremp. Concretament aquesta inversió es destinarà a la captació i la canonada de transport, després que la Comunitat de Regants de la Conca de Tremp hagi demanat en reiterades ocasions la continuïtat d'aquestes obres llargament reivindicades. 
 
Per remodelar l'Hospital Comarcal del Pallars s'ha pressupostat uns 200.000 euros i per material ferroviari de la línia de Lleida-La Pobla de Segur s'han comptabilitzat 1,05 milions d'euros. En total, al Pallars Jussà el Govern ha pressupostat 3,8 milions d'euros.
 
Per l'Alta Ribagorça s'ha pressupostat 716.441 euros en una sola partida destinada a d'operacions de conservació i senyalització.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Escola Els Raiers