Diumenge, 24 de novembre de 2024

Degustació de producte local a la 6a Fira de Nadal de La Pobla de Segur

Els restaurants i forns del poble oferiran una degustació amb producte local en el marc de la Fira, que enguany se celebra diumenge

Pallars Digital 5 de desembre de 2014 a les 11:43
L´Ajuntament de La Pobla de Segur organitza per sisè any consecutiu la Fira de Nadal. Se celebrarà aquest diumenge d´11h a 20h a la plaça de l´Arbre de la localitat, on s´hi podran trobar carpes amb productes agroalimentaris locals (formatge, torró, mel, ratafia...) i artesans (sabó, teixits a mà...).
 
De 11:30h a 13:30h hi haurà tallers per als infants i a partir de les 12h, en una carpa situada a la plaça, es farà la degustació dels Capricis de Nadal, tast de plats elaborats amb productes del Pallars, a càrrec dels restaurants, forns i pastisseries de La Pobla. És una iniciativa que es va començar en l'edició de l'any passat per tal de donar a conèixer als visitants els restaurants, forns i pastisseries del municipi. 
 
Per 5EUR es podrà adquirir un tiquet amb el que es podran degustar 3 'capricis salats' dels restaurants de La Pobla, com una hamburguesa amb ceba caramel·litzada i formatge de cabra o un montadito d´escalivada i truita de carreretes; 2 'capricis dolços' dels forns i pastisseries, com torró trufat de cafè o yema o panadó dolç. També s´oferirà un got de cervesa feta a La Pobla i un tast de cassís.
 
Als Capricis de Nadal hi col·laboren: Bar restaurant Cassís, Bar restaurant JM Palermo, Bar restaurant La Riba, Bar restaurant Miraltren II, Bar restaurant Pirineu, Cervesa CTretze Pirineus, Fonda restaurant Fasersia, Forn Albert, Forn Corneli, Forn La Torna, Hotel restaurant Solé, Licors Portet, Pastisseria Sant Miquel, Postres de Músic, Restaurant La Cuineta i Restaurant Lo Racó del Pont.
 
La Fira està organitzada per l´Ajuntament de La Pobla de Segur amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Subscriu-te al diari per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Subscriu-t'hi

Etiquetes:
Arxiu, gastronomia