Dimarts, 23 de juliol de 2024

El grup que va revolucionar la festa d'aniversari de Pallars Digital interpreta la cançó de Nadal de TV3

Oques Grasses ha començat a sonar aquest divendres a la programació de TV3 amb 'Així és el teu Nadal'

Pallars Digital 5 de desembre de 2014 a les 18:56
La música dels Oques Grasses, grup que va fer ballar els assistents a la festa del primer aniversari de Pallars Digital a Salàs de Pallars el passat 7 de juny, acompanyarà la programació de Nadal de TV3 i Catalunya Ràdio amb la cançó 'Així és el teu Nadal', que ha començat a sonar aquest divendres a la programació de TV3. 
 
La cançó 'Així és el teu Nadal' ha estat composada pel mateix grup i vol transmetre el missatge d'unes festes nadalenques alternatives. Fugint de la dita 'Per Nadal, cada ovella al seu corral', el tema d´Oques Grasses té com a protagonistes dos xais. Com a novetat, aquesta campanya de Nadal incorpora un element visual propi, inspirat en els protagonistes de la cançó "Així és el teu Nadal'. Es tracta d´un xai de peluix, que serà present a moltes de les peces audiovisuals.
 
Els que van assistir a la festa del primer aniversari de Pallars Digital recorden bé el ritme i el directe festiu, fresc i alegre d'una banda molt jove que ha arrasat durant la gira d'aquest estiu presentant el seu segon disc 'Digue-n'hi com vulguis', amb més de 80 concerts, inclòs el de Salàs de Pallars. 
 
Pots escoltar la cançó interpretada en directe al programa 'Divendres' de TV3 fent clic AQUÍ.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor