Dimarts, 23 de juliol de 2024

Carles Puyol anuncia que deixa el Barça

L'excapità abandona el seu càrrec d'adjunt a la direcció esportiva hores després de la destitució d'Andoni Zubizarreta i emet un comunicat de comiat al barcelonisme

Pallars Digital 5 de gener de 2015 a les 17:18
Carles Puyol ha anunciat que abandona el FC Barcelona tres mesos després d'assumir el seu càrrec com a adjunt a la direcció esportiva que encapçalava Andoni Zubizarreta. El mateix dia que el director esportiu ha estat acomiadat, el de la Pobla de Segur ha pres la decisió de marxar de motu propi.
 
Tot just tres mesos i mig després de incorporar-se a la secretaria tècnica del FC Barcelona després de penjar les botes, Puyol ha decidit continuar amb la seva formació lluny del Camp Nou amb el propòsit de tornar algun dia. L'excapità del Barça ha fet pública a través de Facebook aquesta nota de comiat:
 
"Pel present comunicat us vull anunciar que he decidit donar per acabada la meva relació laboral amb el Futbol Club Barcelona.
Aquests darrers tres mesos i mig m'han donat l'oportunitat de veure el club des d'un altre vessant. He après molt i us estic molt agraït a tots, però ara, voldria experimentar unes altres vivències des d'una altra prespectiva i des d'altres llocs. Vull créixer tant personalment com professionalment perquè, en un futur pròxim pugui tornar a aquesta casa i retornar-vos tot el que m'heu donat en aquests anys tan inoblidables. Continuo estant molt agraït a tots els treballadors i directius, al president i a la direcció esportiva per confiar en mi i ajudar-me en aquesta etapa de transició que no està resultant gens fàcil. I, sobretot, a l'afició, perquè si com a jugador sempre l'he sentit molt pròxima, ara, des de la meva retirada, encara li'n sento més. 
 
M'hauria agradat poder-me acomiadar de tots vestit com a futbolista, però la vida no és sempre com un desitja. He estat i sóc molt afortunat de poder sentir tanta estima, només us ho puc retornar amb un agraïment i dir-vos que sempre us portaré al meu cor.
 
VISCA EL BARÇA."

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, Carles Puyol