Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp planta cara a l'Alpicat tot i les baixes (2-3)

L'equip va encaixar el tercer gol al temps de descompte | A la Tercera Catalana, victòries de Rialp (0-1) i Pobla (2-1)

Redacció 2 de febrer de 2015 a les 12:32

El Tremp va lluitar fins al final però va caure al descompte. Foto: Arnau Ubach

El Club Futbol Tremp va plantar cara ahir a la tarda al CA Alpicat, segon classificat de la lliga, que va patir més del compte per emportar-se els tres punts del Municipal Pedrasanta (2-3). Els visitants van marcar el gol de la victòria al minut 93, després que els locals remuntessin un 2-0 advers als instants finals.

El partit no va començar bé pels trempolins, que ja al minut 8 encaixaven el primer gol de la tarda, obra de Romero. El Tremp, que es presentava al partit amb nombroses baixes, va seguir intentant-ho, però topava amb la bona defensa visitant. Amb el 0-1 es va arribar al descans.

Als 5 minuts de la represa, l'Alpicat semblava sentenciar el matx anotant el 0-2, obra de Bessone. El Tremp no es va rendir i quan semblava tot dat i beneït, al minut 82' va arribar el gol de Jonatan Gásquez, que feia somniar els locals. I així va ser. Amb intensitat i lluita va arribar el gol de l'empat a 2, després d'una falta llençada magistalment per Turch a tres minuts pel final.

Però la mala sort es va apoderar del Tremp en la darrera jugada del partit, quan en la sortida d'un córner, Francès va rematar el matx per un Alpicat que continua segon, a només un punt del líder Andorra.

El Tremp, per la seva banda, és 16è amb 16 punts, i continua en places de descens a Tercera Catalana, a 7 punts de la permanència. La setmana que ve l'equip visita el camp de l'Artesa de Segre en un partit clau per tots dos equips.

Victòries de Rialp (0-1) i Pobla (2-1) a Tercera Catalana

El FC Rialp i el CF Pobla van aconseguir dos importants triomfs en els seus respectius partits d'aquesta jornada. El conjunt del Sobirà va tornar a guanyar, al camp del UE Guissona B, per 0 gols a 1, i ja suma 11 partits consecutius sense perdre (10 victòries i 1 empat), una ratxa espectacular.

El Guissona B va sortir a la recerca del gol però va ser el Rialp que es va avançar molt aviat amb un gol de Deniz. Fins al final, els locals van buscar l’empat mentre el Rialp es limitava a defensar i a aprofitar les contres.

El Pobla, per la seva banda, va aconseguir la victòria després de remuntar el CF Ponts, segon a la lliga. Al primer temps, els locals van gaudir de diverses ocasions, però sense sort. Per contra, va ser el Ponts qui va fer el 0-1 al minut 25', gràcies a Sala.

Però a la segona part, el Pobla, amb un domini total del joc i bolcat davant de la porteria rival, va aconseguir dos gols, obra de Llebot (47') i A. Roset (59') que li van donar el triomf.

Amb aquestes victòries el Rialp se situa tercer amb 37 punts i el Pobla quart amb 35. la propera setmana el Pobla visita el camp del Miralcamp i el Rialp rep el Solsona B.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Segona Catalana grup 5, clic AQUÍ.
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana grup 14, clic AQUÍ.