Dijous, 4 de juliol de 2024
ESPORTS

El Natural Optics Pallars recupera sensacions davant l'AAEET Valls (79-61)

El conjunt trempolí guanya i es reenganxa a la lluita per l'ascens | La setmana que ve, partit clau contra el CB Balaguer al Joncar

Redacció 2 de febrer de 2015 a les 13:43

Victòria important del Natural Optics Pallars al Joncar. Foto: Esports Tremp


Balsàmica victòria del Natural Optics Pallars Tremp dissabte al Joncar en el partit que l'enfrontava a l'AAEET Masia del Pla de Valls. Els dos conjunts arribaven al partit amb dinàmiques diferents. El Tremp, tocat després de perdre a la pista del cuer, i el conjunt vallenc pletòric, al vèncer la jornada anterior el CB Balaguer per 21 punts de diferència.

Els primer avantatges van ser pels visitants (4-7, 6-9), que van iniciar el partit molt concentrats. Per contra, el Tremp es mostrava encertat de cara a cistella però no aconseguia parar els atacs de l'AAEET. El primer quart finalitzava amb un ajustat 19-19 al marcador. 

El segon quart va seguir amb la tònica del primer, amb alternances al marcador, tot i que els pallaresos van anar sempre per davant. S'arribava al descans amb un marcador de 38-32 pels locals.

A la represa, els marges van seguit fins al minut 5, on un parcial de 0-6 de l'AAEET va tornar a ajustar el partit (47-45). El quart va acabar amb 52-46 al marcador, després d'un seguit de bones accions del Tremp.

L'inici de l'últim quart va marcar el matx. El Natural Optics Pallars es va mostrar novament molt encertat des de la línia de 6,25, un fet que va combinar amb una bona defensa per ampliar el marcador (62-49) amb un parcial de 10-2. Els locals es van arribar a posar a +21 (73-52), davant un AAEET Masia del Pla que va baixar els braços fins al final.

Amb aquest triomf, l'equip trempolí suma la 12a victòria a la lliga i continua a la quarta plaça de la taula, amb 5 derrotes. Una més que el Balaguer, l'equip que és tercer i que visita el pavelló del Joncar la setmana que ve, en un partit que pot ser clau pel futur de l'equip. Serà el proper dissabte a les 18h al pavelló del Joncar.

Derrota a Cappont del Pallars Digital (85-51)

El Sènior Masculí B va perdre diumenge al matí a Cappont per un clar 85-51. Els trempolins no van tenir cap opció davant un rival que es va mostrar superior en tot moment. L'equip continua cuer amb 1 victòria i 12 derrotes.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Tercera Catalana, grup 6, clic AQUÍ
RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Territorial A, clic AQUÍ.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació