Dilluns, 22 de juliol de 2024

Alerta a Tremp per estafes a domicili

Pallars Digital 22 de gener de 2015 a les 11:48

 
REDACCIÓ | Diversos veïns de Tremp han rebut visites a casa seva en les darreres setmanes de persones que es fan passar per comercials o bé operaris de Gas Natural Fenosa que no són personal de la companyia. Així ho ha fet saber als seus veïns l'Ajuntament de Tremp a través d'un comunicat a la seva pàgina web, on demana no facilitar res del que demanen.
 
Segons el consistori, aquests "comercials" van equipats amb carpetes de la companyia a qui diuen representar i en obrir-los la porta demanen de parlar amb el titular del contracte del subministrament. Hi sigui o no, demanen que se'ls mostri una factura anterior per poder valorar la rebaixa que poden oferir.
 
L'Ajuntament de Tremp avisa que "no s'ha de facilitar mai ni factures ni cap altra informació a persones desconegudes, l'empresa subministradora mai demana informació de la qual ja disposa", i demana trucar immediatament als Mossos d'Esquadra per informar-ho i a l'Oficina de Consum.
 
Es fa també una crida a fer córrer aquesta informació entre els vostres familiars, amics i sobretot les persones grans que coneixeu, les més susceptibles davant d'aquesta mena d'abusos.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu