Dilluns, 22 de juliol de 2024

Ratxes de vent de fins a 125 km/h en alguns punts del Pallars

Pallars Digital 25 de gener de 2015 a les 18:39

 
REDACCIÓ | Protecció Civil manté la fase d'ALERTA del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per forts vents, d'acord amb les darreres previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) per fortes ventades i per les incidències que han provocat. Segons l'SMC les ratxes superiors als 110 km/h s'han donat a diversos indrets del terç nord de Catalunya fins a primera hora de la tarda. 
 
A partir d'aquesta tarda i fins demà les ventades es restringiran a les cotes altes del terç nord. El vent ha arribat als 150 km/h en alguns punts del Pirineu, ha assolit els 125 km/h a Sant Romà d'Abella i el Port del Cantó, així com els 122 km/h al Pic de Salòria. 
 
Pel que fa a les sortides per demarcacions, a la Regió d'Emergències de Lleida s'han atès 30 serveis. La major part de les actuacions ha estat per retirar arbres o branques de la calçada, netejar vies d'accés, sanejar façanes amb elements no estructurals inestables, assegurar mobiliari urbà i retirar objectes caiguts a la via.
 
Ensurt a Sort
 
El fort vent registrat aquest matí ha fet volar diverses lloses de la teulada de l'església de Sant Feliu de Sort, sense causar danys destacables. Els Bombers han acordonat la zona per evitar mals majors.
 
Així mateix, el partit de futbol que havia d'enfrontar el FC Rialp amb l'EF Tàrrega s'ha hagut de suspendre també a causa del vent.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu