Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp perd a Artesa (2-0) i carrega contra els àrbitres

L'equip va acabar amb nou homes i disconforme amb l'actuació arbitral | A la Tercera Catalana, el Rialp continua imparable (3-0) i el Miralcamp-Pobla, aplaçat.

Redacció 9 de febrer de 2015 a les 11:49

L'Artesa, en imatge d'arxiu, es va imposar al Tremp. Foto: CE Artesa de Segre

Nova derrota del Club Futbol Tremp, en aquesta ocasió a domicili, al camp de l'Artesa de Segre. Els trempolins tenien l'oportunitat d'acostar-se a les places de permanència guanyant un rival directe com l'Artesa, immers en aquesta lluita, però no ho van saber aprofitar. El primer temps va ser de domini local, tot i que va predominar la igualat. Amb l'empat a 0 s'arribava al descans amb tot per decidir de cara al segon temps.

Després de 20 minuts de la represa, al minut 68', arribava el primer gol del partit, obra del local Buti. Rebut el gol, els pallaresos van intentar empatar el partit com fos, i van disposar d'alguna ocasió, però va ser l'Artesa qui va dictar sentencia al minut 78' per mitjà d'Isaac. L'equip va acabar amb 9 homes per les expulsions de Sirvant i Edgar, la segona per vermella directa, i disconforme amb l'actuació arbitral. El Club, a través del seu compte de Twitter, va acusar els àrbitres de la desfeta de l'equip i de "carregar-se la il·lusió d'un grup".

L'equip continua a la zona baixa de la taula amb 16 punts, a 7 de la salvació i a 5 de la promoció de permanència. La setmana que ve l'equip rep el CF Linyola al Pedrasanta.

El Rialp continua imparable (3-0)

A la Tercera Catalana, el FC Rialp va vèncer el Solsona B per 3 gols a 0 en un difícil partit marcat pel vent. El partit va començar molt obert, amb un Solsona ben ordenat tàcticament que impedia els locals desplegar el seu millor joc. Malgrat tot, va ser el Rialp qui es va avançar en el marcador a la primera meitat, amb dos bons gols d'Ismael.

A la segona meitat, el Rialp va comptar amb el vent a favor i va sortir a decidir el partit. I així va ser, gràcies a un bonic gol de vaselina de Besliu al minut 49'. Amb aquesta victòria, la 11a dels últims 12 partits, el Rialp encadena una ratxa de 12 partits consecutius sense perdre i se situa segon a falta de jugar el seu partit ajornat amb l’EF Tàrrega. La setmana que ve l'equip juga al camp del Tornabous.

El Miralcamp-Pobla, ajornat

El partit que havia d'enfontar el CF Pobla amb el Miralcamp es va ajornar. La propera jornada el Pobla rep el CE San Guim.