Dilluns, 22 de juliol de 2024

Dos propostes maridades amb Taleia de Castell d'Encús guanyen el premi «Música de vi»

Meritxell Bellera i Laia Figuera, les guanyadores

Redacció 11 de febrer de 2015 a les 10:46

Les dos premiades, recollint el premi. Foto: Biblioteca Maria Barbal


Un total de 36 propostes han participat en el concurs de maridatge 'Música de Vi' organitzat per la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp dins el cicle 'Biblioteques amb DO'. Un concurs que vol donar a conèixer els vins que es fan a casa nostra i fomentar la participació i implicació popular.

El maridatge guanyador ha estat compartit per dues propostes musicals combinades amb el vi Taleia 2013 del celler Castell d’Encús. La primera peça musical ha estat 'Adios nonino' de l’argentí Astor Piazzolla, una proposta de Laia Figuera. La segona proposta és la peça 'Amazing Grace' amb versió d’André Rieu i una introducció de 'Scotland the brave', una proposta de Meritxell Bellera. 

De les propostes presentades, 8 s’han fet amb el vi brocat jove del celler Miquel Roca, 8 amb el Conca de Tremp del celler Terrer de Pallars, 7 amb el Chardonnay de Vila Corona, 5 amb el Luscinia Canta de Sauvella, 4 amb el Muriac del celler Mas Garcia Muret i 4 amb el Taleia del celler Castell d’Encús.

L'edat dels participants va des del 18 anys fins els 70 i han arribat propostes d’arreu del Pallars Jussà, la província de Lleida i Tarragona. La organització s'ha mostrat sorpresa per l'alta participació i la qualitat de les propostes, ja que és el primer any que es realitza.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació