Dimecres, 3 de juliol de 2024
ESPORTS

Victòria còmoda del Natural Optics Pallars Tremp a Reus (62-77)

L'equip es troba ara a dos victòries del liderat després de la derrota del CN Tàrrega

Redacció 16 de febrer de 2015 a les 12:51

El Tremp va assaltar la pista del Reus Ploms, en imatge d'arxiu. Foto: Reus Ploms

Important victòria l'aconseguida dissabte al matí pel Natural Optics Pallars Tremp a la pista del Reus Ploms C per 62-77. L'equip pallarès va viatjar al Baix Camp amb la important baixa de Sergi Viñuela, però s'hi va saber sobreposar completant un gran partit, en el que mai va anar per sota.

El primer quart va ser de domini trempolí. Un inici espectacular dels homes de Miquel Murgó va permetre l'equip agafar els primers avantatges clars al marcador (2-13), davant un Reus desconcertat i fora de partit. Poc a poc, però, els locals van entrar en joc i van aconseguir empatar el partit. Al minut 7 del segon quart el marcador reflectia un ajustat 21-21. Un parcial de 6-12 abans del descans deixava el marcador amb un 27-33 i amb tota la segona part per jugar.

Novament, el Tremp va sortir més concentrat i encertat que el seu rival al tercer quart, en el qual van anotar 5 triples que posaven el 40-54 als 30 minuts de joc. Al darrer quart la tònica va ser la mateixa. El Tremp gaudia d'un gran encert i aconseguia rendes de fins a 25 punts (42-67) a falta de 6 minuts, moment en que l'equip es va relaxar. Finalment, el partit va acabar amb un just 62-77 que referma el Tremp en les seves opcions de lluita pel campionat.

L'equip és tercer, amb 14 victòries i 5 derrotes, empatat amb el CB Balaguer que és quart i a dos victòries dels dos primers classificats, el CB Àguiles i el CN Tàrrega A, després de l'ensopegada d'aquest últim a Torredembarra. La setmana que ve l'equip rep l'últim classificat, el CEP Térmens, al pavelló del Joncar.

Derrota a Torres de Segre del Pallars Digital (73-54)

El Sènior Masculí B va perdre a la pista del Torres de Segre per 73-54 en un partit digne. Els homes de Miquel Abrantes ho van intentar però van topar contra un dels millors equips de la categoria. L'equip continua últim, amb 1 victòria i 14 derrotes.