Divendres, 5 de juliol de 2024
ESPORTS

El Tremp no sentencia i perd a 2 minuts del final (1-2)

Marco Sousa va reaparèixer després d'una llarga lesió | A la Tercera Catalana, victòries de Rialp (0-3) i Pobla (4-0)

Redacció 23 de febrer de 2015 a les 11:26

El Tremp, en imatge d'arxiu, no va estar encertat i ho va pagar car. Foto: Sergi Vargas

Nova derrota del Club Futbol Tremp, en aquesta ocasió al Pedrasanta davant el Linyola. El conjunt trempolí va dominar i va tenir opcions de sentenciar el partit, però el Linyola va capgirar el marcador a falta de dos minuts pel final del partit.

La primera part va ser força igualada i tots dos equips van tenir alguna ocasió per inaugurar el marcador. No va ser fins la segona part que el Tremp es va avançar, gràcies a un gol de Vila al minut 57. Amb el 1-0 el Tremp va seguir dominant i intentant marcar el gol de la sentència, però es va trobar amb el gol de l'empat al cap de 10 minuts, obra de Joval.

Quan semblava que el repartiment de punts es faria efectiu, un gol de Mestres al 88 va donar els tres punts al conjunt visitant. El Tremp suma la tercera derrota consecutiva i es manté 16è amb 16 punts, a 5 de la possible salvació i a 8 de la salvació directa. La setmana que ve l'equip visita el camp de l'Organyà.

La nota positiva del partit va ser la reaparició del jugador trempolí Marco Sousa, després d'una llarga lesió.

Victòries de Rialp (0-3) i Pobla (4-0) a la Tercera Catalana

El Pobla segueix a la quarta plaça del grup 14 de la Tercera Catalana al golejar el Sant Guim en un partit de clar domini local. El resultat va ser curt vistes les ocasions que va disposar el Pobla. El Sant Guim no va trobar el seu lloc al camp i va ser superat pel Pobla. Els gols locals van ser obra de Llebot, Albert Roset, Gerson i Asensio.

El Rialp, per la seva banda, continua amb la seva marxa imparable després de guanyar al camp del Tornabous per un clar 0-3. El Rialp es va imposar gràcies a la seva superioritat tècnica i física. El 0-2 abans d'acabar la primera meitat va ser decisiu per a les aspiracions locals. Els gols pallaresos van ser de Nicolae (2) i Moldovan.

Amb aquestes victòries, els dos equips pallaresos continuen a la part alta de la classificació. El Rialp suma ja 13 partits sense perdre (12 victòries i un empat) i és 2n amb 43 punts, a 7 del líder Bellpuig. El Pobla, per la seva banda, és 4t amb 38 punts però amb un partit menys.