Dimarts, 30 de juliol de 2024
ESPORTS

El Natural Optics Pallars no es deixa sorprendre pel cuer (78-54)

L'equip va superar clarament el CEP Térmens, que va resistir fins el tercer quart

Redacció 23 de febrer de 2015 a les 12:37

El CB Tremp, en imatge d'arxiu, va sumar la quarta victòria consecutiva. Foto: Joan Capdevila

Quarta victòria consecutiva del Natural Optics Pallars Tremp davant el CEP Térmens al pavelló del Joncar per un clar 78-54. Un partit que a priori es presentava fàcil però que el Tremp va haver d'afrontar amb 4 baixes significatives. Tot i això, i gràcies a l'ajuda dels jugadors de l'equip B, els homes que entrena Miquel Murgó van saber desempallegar-se del cuer.

No va ser fàcil davant un Térmens que va posar les coses difícils. La primera part va estar dominada pel Tremp, amb uns parcials que rondaven els 10 punts de diferència. El matx no es va desencallar fins al minut 27 de partit, moment en què el Térmens es va posar a 7. El Tremp va apretar en defensa i gràcies al control del rebot defensiu i de lligar una sèrie de contraatacs letals, va aconseguir sentenciar el matx. Cal destacar la bona actuació de Ferran Tomàs.

El Natural Optics Pallars continua tercer amb 15 victòries i 5 derrotes, a dos triomfs dels líders CN Tàrrega i CB Àguiles. La propera setmana l'equip viatja a Tarragona per enfrontar-se al CB Tarragona C.

El CB Balaguer B tomba el Pallars Digital Tremp (58-68)

El Sènior Masculí B, que competeix a la categoria Territorial A, va perdre a casa per 10 punts de diferència davant el CB Balaguer B (58-68). El partit va estar força igualat, tot i que els de la Noguera es van mostrar més encertats, sobretot des de la línia de 6,25, des d'on es van mostrar especialment fins.