Dijous, 4 de juliol de 2024

A favor de la residència Fundació Fiella

Redacció 24 de febrer de 2015 a les 17:15
Un cop llegida la carta publicada el passat diumenge, signada per 'Una filla indignada', agraeixo l'oportunitat que em dóna el vostre diari digital per trencar una llança a favor de la Fundació Filella de Tremp, Patronat Sant Hospital, i agraeixo públicament la feina que es desenvolupa en aquest centre vers els nostres avis.

Explicaré quina es la nostra experiència. Els meus pares van ingressar a la Residència Fundació Fiella, a l'estiu del 2014, i des de llavors han necessitat els serveis mèdics amb molta freqüència, en ocasions amb ingrés a l'hospital, ja que les patologies que presentaven feien necessària l'aplicació de tècniques pròpies d'un centre hospitalari. A la Fundació Fiella estan ben atesos tant per part dels doctors com per part de tot el personal, sense escatimar recursos i sobretot amb una rialla a la boca, aconseguint treure ferro al moment que passin, els controls de salut són molt freqüents, per això s'agafen a temps les malalties que puguin tenir, cosa molt important per als avis.


Aprofito per dir que nosaltres no els hem aparcat, hi anem molt sovint, estem pendents d'ells i de les seves necessitats, i les comunicacions amb els doctors i la cap de la planta són molt fluides.

Tant els meus pares com nosaltres el fills, estem molt satisfets del pas donat al decidir l'ingrés a la Fundació Fiella, un centre amb una estructura amplia, lluminosa, amb molta higiene, tracte excepcional per part de tot el personal, i un llarg etc., i sí que puc dir amb coneixement de causa que som l'enveja de molts que els agradaria poder portar els seus pares en un centre com el que tenim al Pallars Jussà.

Família Seix Albert

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació