Diumenge, 22 de desembre de 2024

La gastronomia del Pallars es dóna a conèixer al Bages

Prop d’un centenar de persones van degustar ahir a Manresa els vins i la gastronomia pallaresa

Redacció 27 de febrer de 2015 a les 14:34

Unes 90 persones van assistir al sopar. Foto: Ajuntament de Tremp


Ahir al vespre l’Espai Gastronòmic Kursaal de Manresa va acollir una àmplia representació de pallaresos en un sopar tast que maridava els productes d’aquesta comarca amb els vins de la subzona Pallars. L’acte, organitzat des del projecte 'Al teu gust, aliments del Pallars', va consistir en un maridatge del vins de 8 cellers d’aquesta zona amb productes diversos com la girella, els formatges ecològics, la vedella o el corder.

Els plats, així com la proposta gastronòmica, van ser preparats pel col·lectiu de professionals de l’àmbit turístic del Pallars Jussà (Apat), oferint així un maridatge complert de Pallars al públic assistent. Més de 90 persones van assistir a aquest sopar, promogut per la Confraria de vins del Bages, en el que a més, van poder conèixer de primera mà els projectes i les propostes dels cellers d’aquesta zona de la DO Costers del Segre.

Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!

A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-ho, necessitem el suport i el compromís de persones com tu.

Subscriu-t'hi
Participació