Dimecres, 3 de juliol de 2024

Espadaler inaugura a Tremp la 20a Escola d'Hivern d'Unió de Joves

Durant tot el cap de setmana els joves d'Unió es reuneixen a la capital del Pallars Jussà

Redacció 28 de febrer de 2015 a les 16:56

Ramon Espadaler, aquest matí a Tremp. Foto: Jordi Ubach


El secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, ha participat aquest dissabte a Tremp a l'Escola d'Hivern de la Unió de Joves, la formació juvenil del partit democristià, amb el lema 'El compromís comença al teu municipi', enfocada a preparar els candidats a les eleccions municipals.

Espadaler ha destacat l’objectiu d’aquestes jornades que "amb molt d’encert Unió de Joves orienta cap a les eleccions municipals per tractar i debatre, des de la vessant jove, sobre temes importants que preocupen a la societat, entre ells, la transparència i la proximitat entre la política i la ciutadania”.

A la inauguració d'aquest matí, que ha tingut lloc a l'Epicentre de Tremp, també hi han participat el president intercomarcal de Lleida d'Unió, Miquel Padilla, i el director de la 20a escola d'hivern, el trempolí Jordi Bolado. La presentació ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach.

La cloenda tindrà lloc demà diumenge a les 11 h, i anirà a càrrec del president d'Unió de Joves, Oriol Gil, i del secretari general, Borja Cerdà. Durant tot el cap de setmana els joves d'Unió posaran a debat el funcionament dels ajuntaments i la seva implicació a la política local, entre d'altres. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació